Fest på slottet

Ända sedan tiden då Husby Säteri var fideikommiss har det anordnats grandiosa fester och middagar på slottet. Anledningarna till fest och kalas har varit många. Trots att århundraden passerat sedan greveparet von Schwerin välkomnade sina gäster i salonger och gemak med sin gästvänlighet, erbjuder vi idag skräddarsydda lösningar för just din tillställning.

Fest eller jubileum

Hos oss kan du hålla din stora fest eller event. Stora matsalen rymmer sällskap upp till 100 personer, beroende på bordsplacering och tillfälle. I tillägg står den övriga paradvåningen redo att ta emot er i matsalar och salonger för bekvämlig samvaro, måltid och fest.

Utifrån dina önskemål

Vi tar hand om hela arrangemanget och vill du ha något speciellt så hör av dig, så ordnar vi med stor sannolikhet ditt önskemål.

Egen fest? Eller event?

Lantlig, rustik festlada i Slottsmiljö, FÖR DEN STORA FESTEN, event mm.

Lador och logar börjar bli mycket eftertraktat och populärt för sin rustika charm. Varför inte ett riktigt rustikt ”Bonnabröllop” eller födelsedags fest.  Plats för upp till 500 personer (minsta antal är 200 personer). Vi dukar efter önskat tema eller annan överenskommelse. Maten serveras på stora generösa fat på borden efter ett ”sharing is caring” koncept.

Låt oss hjälpa er med ert firande!

Skapa nya minnen genom att anordna ett firande på slottet! Skicka er förfrågan via formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Ni kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi er med era önskemål.

    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy