Restaurang

PÅSKBUFFÈ

7 & 8 april
Serveras 12.30 – 15.00
495 kr/person

(Barn 0 – 3 år gratis, 4 – 6 år 150 kr, 7 – 12 år 200 kr)

Den 6  & 27 maj finns det möjlighet att äta middag.
Restaurangen öppnar 18.00

Weekendmeny: 

Gravad salmalax med syrade grönsaker, tångpärlor, brödkrisp & dillolja.
*
 

Kalvytterfilé med gräslöksemulsion, sotad sparris, bakad lök, rödvinssky & friterad bakpotatis.

 **

Vaniljparfait med mandelmunk, syltade bär, lättvispad grädde & nötcrunch

2-rätters 495 kr/person
3-rätters 645 kr/person

Vår matfilosofi

Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.

Restaurangen

Under höst, vinter och vår har restaurangen öppet efter behov och endast förbokade gäster. Vill du vara säker på att restaurangen är öppen när du vill komma och äta, så skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig.

Vinkällaren

I slottets anrika källarvalv finner du vår stämningsfulla vinkällare. Där kan vi ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar i goda vänners lag som för konfererande gäster. Njut av ett stort utbud av vin, många olika öl- och whiskeyprovningar, och smakfull charkbricka med egetproducerat kött. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.

Boka bord

Välkommen med din bokningsförfrågan! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig.

    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy