Restaurang

Under rådande omständigheter har vi endast öppet oregelbundna tider i vår Slottsrestaurang. Önskar ni boka middag på Slottet, vänligen ring eller mejla för mer info; info@husbysateri.se eller ring oss gärna på, 0121-347 00. Varmt välkomna!!

Endast förbokade bordsbeställningar.

Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.

Meny

Husbys skagentoast

Hjortfilé´ med potatis & blomkålspuré,rödvinssås.parmesanchips,

puylinser med rökt sidfläsk & rosmarin

Mörk chokladpannacotta,apelsin & kolaflarn

Restaurangen

Under höst, vinter och vår har restaurangen öppet efter behov och endast förbokade gäster. Vill du vara säker på att restaurangen är öppen när du vill komma och äta, så skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig.

Dryckeslista
Bokningsförfrågan

Afternoon Tea

September – maj.

Afternoon Tea!!

Ett dignande bord fullt av smaskiga bakverk, varma scones, hemkokta marmelader, härliga sandwichbakelser står uppdukat för Er!  Ni välkomnas med ett glas bubbel! Boka en kvalitetsfull tid med era vänner/käresta..

Bordet står uppdukat/sittning mellan Kl. 13.30-16.00. OBS! Endast specifika datum; -se hemsida/evenemang!

Boka vilken tid när ni vill komma! Varmt välkomna!

350 kr/person inkl. ett glas bubbel.

Boka bord

Vinkällaren

I slottets anrika källarvalv finner du vår stämningsfulla vinkällare. Där kan vi ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar i goda vänners lag som för konfererande gäster. Njut av ett stort utbud av vin, många olika öl- och whiskeyprovningar, och smakfull charkbricka med egetproducerat kött. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.

Skicka förfrågan

Helgmiddag

En helg varje månad (oktober – maj).

Varför inte göra det till en tradition att äta en 2-rätters helgmiddag på Slottet? Bara de bästa råvarorna i såväl kött, grönsaker och efterrätt används och tillagas med känsla och kärlek. Och inte minst i en miljö som gör att du trivs.

350 kr/person (exklusive dryck)

Boka bord

Hej,

vad roligt att du är intresserad av vår meny.
Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar,
årstider och dess utbud, och en är inte riktigt klar än, tyvärr.

Men kontakta oss på tel. 0121-347 00
eller mejla info@husbysateri.se
så hjälper vi dig.

Boka bord

Välkommen med din bokningsförfrågan! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig.

    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy