Restaurang

Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.

Julbord på slottet. 22 nov–22 dec

Julborden på Husby Säteri blir alltid något utöver det vanliga. Julbordet står uppdukat i våra vackra salonger där sillar, varmrökt fisk, ägghalvor, köttbullar, viltkött av alla dess slag från eget hägn samt ett dignande gottebord med hemkokt smörkola, knäck och praliner serveras. Här förädlas råvarorna från grunden och ackompanjeras av skummande must och dryck som hör julstämningen till. Varmt välkommen att uppleva ett gammeldags julbord 1700-tals miljö på Husby Säteri.

Förbokning av julbord

Måndag, tisdag: mot förfrågan
Onsdag, torsdag, fredag: kl. 19.00
Lördag: kl 13.00 & 18.00
Söndag: kl 13.00

575 kr/person
Julafton kl 13.00 795 kr/person

Boka julbord

Julbordsweekend – förläng vistelsen med övernattning på Husby Säteri

I paketet ingår: julbord, övernattning med frukostbuffé & fri entré till vår relaxavdelning

Paketpris: 1 295 kr/person

Boka julbordsweekend

Mat på Husby Säteri

Under höst, vinter och vår har restaurangen öppet efter behov och endast förbokade gäster. Vill du vara säker på att restaurangen är öppen när du vill komma och äta, så skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig.

Meny
Dryckeslista
Bokningsförfrågan

Afternoon Tea

Sep–maj. Datum hösten 2019: 28/9, 12/10, 26/10 och 9/11.

Ett dignande bord fullt av bakverk, varma scones, hemkokta marmelader och förtjusande sandwich står uppdukat inklusive ett glas bubbel. Umgås över en fika som du sällan upplevt.

Afternoon Tea står uppdukat mellan kl. 13.30-16.00. Välj mellan sittningstid kl. 13.30 alternativt kl. 14.00 (med sittningar om 2 h).

350 kr/person inkl. ett glas bubbel.

Boka bord

Vinkällaren

I slottets anrika källarvalv finner du vår stämningsfulla vinkällare. Där kan vi ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar i goda vänners lag som för konfererande gäster. Njut av ett stort utbud av vin, många olika öl- och whiskeyprovningar, och smakfull charkbricka med egetproducerat kött. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.

Skicka förfrågan

Helgmiddag

En helg varje månad (okt-maj).

Varför inte göra det till en tradition att äta en 2-rätters helgmiddag på Slottet? Bara de bästa råvarorna i såväl kött, grönsaker och efterrätt används och tillagas med känsla och kärlek. Och inte minst i en miljö som gör att du trivs.

350 kr/person (exklusive dryck)

Boka bord

Hej,

vad roligt att du är intresserad av vår meny.
Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar,
årstider och dess utbud, och en är inte riktigt klar än, tyvärr.

Men kontakta oss på tel. 0121-347 00
eller mejla info@husbysateri.se
så hjälper vi dig.

Boka bord

Välkommen med din bokningsförfrågan! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig.

Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy