Restaurang

 Önskar ni boka middag på Slottet, vänligen ring eller mejla för mer info; info@husbysateri.se eller ring oss gärna på 0121-347 00.

Varmt välkomna önskar vi på Husby Säteri!

Endast förbokade bordsbeställningar.

Vår matfilosofi

Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.

Julbord på slottet. 27 nov–19 dec samt 24 dec.

Julborden på Husby Säteri blir alltid något utöver det vanliga. Julbordet står uppdukat i våra vackra salonger där sillar, varmrökt fisk, ägghalvor, köttbullar, viltkött av alla dess slag från eget hägn samt ett dignande gottebord med hemkokt smörkola, knäck och praliner serveras. Här förädlas råvarorna från grunden och ackompanjeras av skummande must och dryck som hör julstämningen till. Varmt välkommen att uppleva ett gammeldags julbord i 1700-tals miljö.

Förbokning

Torsdag, Fredag: kl 18.00
Lördag: kl 13.00 & 18.00
Söndag: kl 13.00

595 kr/person
(Barn 0-3 år utan kostnad, 4-7 år 100 kr, barn 8-12 år halva priset)
Julafton kl 13.00 795 kr/person

Förläng vistelsen med övernattning på Husby Säteri

I paketet ingår: julbord, övernattning med frukostbuffé & fri entré till vår relaxavdelning
Paketpris: 1 395 kr/person i dubbelrum

Boka bord
Boka Julbordsweekend

Restaurangen

Under höst, vinter och vår har restaurangen öppet efter behov och endast förbokade gäster. Vill du vara säker på att restaurangen är öppen när du vill komma och äta, så skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig.

Bokningsförfrågan

Vinkällaren

I slottets anrika källarvalv finner du vår stämningsfulla vinkällare. Där kan vi ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar i goda vänners lag som för konfererande gäster. Njut av ett stort utbud av vin, många olika öl- och whiskeyprovningar, och smakfull charkbricka med egetproducerat kött. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.

Skicka förfrågan

Boka bord

Välkommen med din bokningsförfrågan! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig.

    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy