Restaurang
Öppettider
Nu har vi stängt á la carteserveringen för denna gång och vi vill tacka alla som har varit här och ätit.
Restaurangen är öppen när vi har konferenser.
(Ring eller mejla så berättar vi mera)
Vecka 39 är matsalen öppen för middagsbokning, måndag – torsdag.
(Fredag & lördag abonnerad)
(Förbokning krävs)
Vecka 40 är matsalen öppen för middagsbokning på onsdag.
(Förbokning krävs)
0121-347 00
info@husbysateri.se
– Weekendmeny –
oktober
Varmrökt laxröra med pepparrot, hembakat bröd, dill & citron.
*
Långbakad ryggbiff med ört & parmesanslungad färskpotatis, Sparrisbroccoli & madeirasky.
**
Hallonparfait med mörk chokladkräm & rostad kokos
(med reservation för vissa förändringar)
Serveras den 13 & 27 oktober, vid andra datum hör efter vilken meny som serveras

Vår matfilosofi
Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.
Restaurangen
Under höst, vinter och vår har restaurangen öppet efter behov och endast förbokade gäster. Vill du vara säker på att restaurangen är öppen när du vill komma och äta, så skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig.
Vinkällaren
I slottets anrika källarvalv finner du vår stämningsfulla vinkällare. Där kan vi ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar i goda vänners lag som för konfererande gäster. Njut av ett stort utbud av vin, många olika öl- och whiskeyprovningar, och smakfull charkbricka med egetproducerat kött. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.
Boka bord
Välkommen med din bokningsförfrågan! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig.