Restaurang

Vår matfilosofi

Våra kockar tar med er på en gastronomisk matupplevelse, en njutningsfull måltid på vår restaurang av högsta klass. Dofter och smaker som får dig att njuta. En vackert upplagd tallrik, tillagad med passion. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar, årstider och dess utbud.

Julbord på Husby Säteri & slott i 1700-talsmiljö 26 nov-22 dec

– Ett traditionellt julbordstabberas med delikatesser från vilt

Varmt välkomna att boka årets julbord för dig, familjen och dina vänner/medarbetare. Julbordet står uppdukat i våra vackra salonger där sillar, varmrökt fisk, ägghalvor, köttbullar, viltdelikatesser av alla dess slag. Ett dignande gottebord med kola, ostkaka och praliner m.m. serveras. Glöggen serveras 30 min innan julbordet öppnar i vår slottshall.

Förbokning 26 november – 22 december

Torsdag & Fredag: kl 18.00
Lördag: kl 13.00 & 18.00
Söndag: kl 13.00
Onsdag den 21 december: kl 18.00
Torsdag den 22 december: kl 18.00

695 kr/person
Barn: 0–3 år: gratis
Barn: 4–7 år: 200 kr/person
Barn: 8–12 år: 348 kr/person

Julbord på julafton

På julafton dukar vi upp julbord för er som inte vill sitta hemma eller orkar med allt julbestyr i köket. Julbordet serveras mellan kl 12.00 – 16.00. Tag med eget paket som tomten kan dela ut till barnen. Glöggen serveras 30 min innan julbordet öppnar i vår slottshall.

Vuxen (från 13 år): 895 kr/person
Barn: 0-3 år: gratis
Barn: 4-7 år: 300 kr/person
Barn: 8-12 år: 448 kr/person

Tänk på att Slottet är gammalt och det finns många trappor och halvtrappor.
Det är inte handikappanpassat och saknar hiss.

Boka bord

Restaurangen

Under höst, vinter och vår har restaurangen öppet efter behov och endast förbokade gäster. Vill du vara säker på att restaurangen är öppen när du vill komma och äta, så skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi till dig.

Bokningsförfrågan

Vinkällaren

I slottets anrika källarvalv finner du vår stämningsfulla vinkällare. Där kan vi ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar i goda vänners lag som för konfererande gäster. Njut av ett stort utbud av vin, många olika öl- och whiskeyprovningar, och smakfull charkbricka med egetproducerat kött. Vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.

Skicka förfrågan

Boka bord

Välkommen med din bokningsförfrågan! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig.

    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy