Logi & paket

Det är bokstavligen bara hundra meter mellan 1700-talet och 2000-talet. På slottet finns det fem sviter att välja på där du bor i Slottsmiljö med tidsenlig tradition. Eller så väljer du en välbehövlig vila i våra moderna hotellrum i något av våra annex byggda på 2000-talet. Rummen i annexbyggnaderna är smakfullt inredda i ljusa färger. Fri WiFi och TV finns på alla rum. Nu finns även möjligheten att ladda din elbil hos oss.

Tiden för incheckning är mellan 15.00 – 16.00. Vid senare ankomst meddela receptionen.
Frukosten serveras mellan 08.00 – 10.00
Utcheckning är senast 11.00

Dubbelrum

från 1 490 kr/natt

Extra säng +650 kr/natt
Spjälsäng +300 kr/natt
Hundtillägg +350 kr
Svittillägg +1000kr/natt


Slottsweekend

Som en början på en härlig weekendupplevelse kan det passa med en promenad i den historiska miljön runt slottet. På kvällen bjuder vi er på en måltidsupplevelse i Stora matsalen, där en trerätters slottsmiddag serveras. Efter en god natts sömn står vår goda frukostbuffé uppdukad. Slottsweekend erbjudas alla dagar i veckan efter förfrågan.

Historisk måltidsresa

Upplev en unik måltidsresa i fantastisk slottsmiljö! Känn historiens vingslag – i vår unika måltidsresa där stämningen och maten minner om forna glansdagar. Under middagen får vi besök av Carl Michael Bellman och Ulla Winblad. Måltidsresan erbjuds vid förfrågan från grupper med minst 15 personer.

Golfweekend

Söderköpings GK som består av två anläggningar; Klinga-18 hål & Hylinge-27 hål. Tredje golfbanan heter Bråvikens GK-27 hål, belägen strax utanför Norrköping.

Njut av en frisk golfvistelse på banan. Under aftonen avnjuts ni en gastronomisk slottsmiddag i vår historiska matsal på Slottet! Avrunda kvällen med kaffe i våra vackra salonger. Golfweekend erbjuds så länge golfbanorna håller öppet.

Guldkant på er vistelse

Goodie bag på rummet

Uppmärksamma din partner eller gäster med en upplevelse på hotellrummet. Detta erbjudande är perfekt för er som vill sätta guldkant på tillvaron.

Praliner
Den lilla, smakfulla påsen med två olika chokladpraliner
60 kr/st

Öl & Nötter
2 st Fenix Pilsner och en skål nötter
245 kr

Prosecco paketet
En flaska prosecco och 4 chokladpraliner
495 kr

Champagne paketet
En helflaska champagne ( St Marceaux) och 4 praliner
695 kr