Logi & paket

Det är bokstavligen bara hundra meter mellan 1700-talet och 2000-talet. På slottet finns det fem sviter att välja på där du bor i Slottsmiljö med tidsenlig tradition. Eller så väljer du en välbehövlig vila i våra moderna hotellrum i något av våra annex byggda på 2000-talet. Rummen i annexbyggnaderna är smakfullt inredda i ljusa färger. Fri WiFi och TV finns på alla rum.

Julbordsweekend

Julbord
Logi
Frukostbuffé
Fri parkering

Pris: Torsdag-Lördag 1395 kr/person.
Slottssvit tillägg 300 kr/p
Enkelrums tillägg 300kr/p

Bokningsbart med ankomst torsdag tom lördag

Läs mer

Dubbelrum

från 1 580 kr/natt

Extra säng +500 kr/natt
Spjälsäng +300 kr/natt
Hundtillägg +300 kr

Slotts svit från 2 180 kr/natt

Boka rum

Golfweekend

Söderköpings GK som består av två anläggningar; Klinga-18 hål & Hylinge-27 hål.  Tredje golfbanan heter Bråvikens GK-27 hål, belägen strax utanför Norrköping.

Njut av en frisk golfvistelse på banan. Under aftonen avnjuts ni en gastronomisk slottsmiddag i vår historiska matsal på Slottet! Avrunda kvällen med kaffe i våra vackra salonger. Golfweekend erbjuds så länge golfbanorna håller öppet, ankomstdagar måndag – lördag.

Golfweekend erbjuds så länge golfbanorna håller öppet, ankomstdagar måndag – lördag.

Läs mer om golfweekend

Slottsweekend

Som en början på en härlig weekendupplevelse kan det passa med en promenad i den historiska miljön runt slottet. På kvällen bjuder vi er på en måltidsupplevelse i Stora matsalen, där en trerätters slottsmiddag serveras. Efter en god natts sömn står vår goda frukostbuffé uppdukad.

Läs mer om slottsweekend

Historisk måltidsresa

Upplev en unik måltidsresa i fantastisk slottsmiljö! Känn historiens vingslag – i vår unika måltidsresa där stämningen och maten minner om forna glansdagar. Under middagen får vi besök av Carl Michael Bellman och Ulla Winblad. Måltidsresan erbjuds vid förfrågan från grupper med minst 15 personer.

Läs mer om historisk måltidsresa

Guldkant på er vistelse

Goodie bag på rummet

Uppmärksamma din partner eller gäster med en upplevelse på hotellrummet. Detta erbjudande är perfekt för er som vill sätta guldkant på tillvaron.

Praliner
Den lilla, smakfulla påsen med två olika chokladpraliner
60 kr/st

Öl & Nötter
2 st Husby Lager och en skål nötter
245 kr

 Prosecco paketet
En helflaska prosecco och 4 chokladpraliner
495 kr

Champagne paketet
En helflaska champagne ( St Marceaux) och 4 praliner
695 kr