Logi & paket

Det är bokstavligen bara hundra meter mellan 1700-talet och 2000-talet. På slottet finns det fem sviter att välja på där du bor i Slottsmiljö med tidsenlig tradition. Eller så väljer du en välbehövlig vila i våra moderna hotellrum i något av våra annex byggda på 2000-talet. Rummen i annexbyggnaderna är smakfullt inredda i ljusa färger. Fri WiFi och TV finns på alla rum.

Dubbelrum

från 1 450 kr/natt

Extra säng +500 kr/natt
Spjälsäng +300 kr/natt
Hundtillägg +300 kr

Boka rum

Golfweekend

Här bor du i närheten av tre golfbanor; Söderköping, Hylinge & Klinga samt Bråvikens utanför Norrköping. Alla tre har 27 hålsbanor. Njut av en golfvistelse på banan, och en riktig matupplevelse på kvällen i stora matsalen. Golfweekend erbjuds så länge golfbanorna håller öppet, ankomstdagar måndag – lördag.

Läs mer om golfweekend

Slottsweekend

Som en början på en härlig weekendupplevelse kan det passa bra med avkopplande tid i vår relaxavdelning. På kvällen bjuder vi er på en måltidsupplevelse i Stora matsalen, där en trerätters slottsmiddag serveras. Efter en god natts sömn står vår goda frukostbuffé uppdukad.

Läs mer om slottsweekend

Historisk måltidsresa

Upplev en unik måltidsresa i fantastisk slottsmiljö! Känn historiens vingslag – i vår unika måltidsresa där stämningen och maten minner om forna glansdagar. Under middagen får vi besök av Carl Michael Bellman och Ulla Winblad. Måltidsresan erbjuds vid förfrågan från grupper med minst 15 personer.

Läs mer om historisk måltidsresa

Guldkant på er vistelse

Goodiebag på rummet

Uppmärksamma din partner eller gäster med en upplevelse på hotellrummet. Detta erbjudande är perfekt för er som vill sätta guldkant på tillvaron. Den lilla, smakfulla påsen med två olika chokladpraliner
kostar 40 kr/st

Uppgradera din goodiebag med ett mousserande vin, lämplig att avnjuta till våra praliner. Underbart lyxigt och gott! Pris: 110 kr/st

Relaxa!

Som en början på en härlig weekendupplevelse kan det passa bra med avkopplande tid i vår relaxavdelning. Det finns även möjlighet att beställa något att ta med att dricka. Relaxavdelningen står öppen alla dagar för våra gäster, kontakta receptionen för bokning.