Konferera i slottsmiljö

Konferera i vår vackra slottsmiljö. Här har människor under flera decennier reflekterat och samtalat – på samma sätt bjuder vi in konferensgrupper idag för liknande möten. Konferens för mindre grupper eller upp till 600 personer i våran magnifika ”Husby Loge”. Konferenspaketet vi erbjuder innefattar högklassig mat och konferensrum utrustade med modern teknik. Kombinera mötet eller konferensen med någon av våra aktiviteter. Hos oss på Husby Säteri bor ni bekvämt under er vistelse. Husby Säteri erbjuder 70 bäddar uppdelat på 30 rum varav 5 är slottssviter.

Våra mötesrum

Biblioteket

Biblioteket rymmer 22 personer på långbord och 30 personer i skolsittning. Det finns tillgång till HDMI, VGA samt ljud. Wifi samt whiteboard.

Hörnkabinettet

Hörnkabinettet, med vacker utsikt över slottsparken rymmer 12 personer vid U-bordsformation. Lokalen har stor TV med HDMI och VGA. Kabinettet har även en whiteboard och givetvis Wifi.

Gula kabinettet

Gula Kabinettet erbjuder 14 platser vid ett runt u-format bord. Kabinettet är beläget i slottets entréplan med vackert ljusinsläpp. Rummet har stor TV med HDMI och VGA samt whiteboard och Wifi.

Stallet

Stallet är vår största konferenslokal med plats för upp till 100 personer vid skolsittning, belägen 1 trappa upp i den västra slottsflygeln. Salen har projektor med duk, ljud samt whiteboard och Wifi.

Jaktkabinettet

Jaktkabinettet erbjuder 20 platser i styrelserumssittning. Kabinettet är beläget i slottets entréplan med vackert ljusinsläpp. Rummet har stor TV med HDMI samt whiteboard och Wifi.

Minikabinettet

Minikabinettet erbjuder plats för upp till 6 personer. Kabinettet är beläget på slottets tredje våning med vackert ljusinsläpp. Rummet har stor TV med HDMI samt whiteboard och Wifi.

Aktiviteter under konferensen

Förgyll er vistelse och komplettera konferensen med aktiviteter som stärker er gruppdynamik.
Samtliga priser är exklusive moms om annat inte anges.

Bokningsförfrågan

Välkommen med din bokningsförfrågan om konferens hos oss! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig med din bokningsförfrågan och eventuella frågor.

    Önskemål om konferensen    Lerduveskytte & femkampVR-glasögonVinprovningBrännvinsbordKajakpaddlingMusikquizLivemusikYogaRIB-båtCykel

    Företagsuppgifter

    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy