Aktiviteter

Vår slottsmiljö erbjuder unika möjligheter till aktiviteter i samband med din konferens och fest. Här har människor alltid träffats under trevliga former och den traditionen lever vidare på slottet än idag. Förgyll er fest eller komplettera konferensen med någon av våra uppskattade aktiviteter. Hos oss finns en upplevelse som passar alla. Samtliga priser är exklusive moms om annat inte anges.

Lerduveskytte & femkamp Minsta antal 6 personer.

Gevär på radTillsammans med Fredrik Wastesson får ni som grupp möjlighet att tävla mot varandra i någon av våra aktiviteter. Förslag på grenar är yxkastning, bågskytte, prickskytte med blåsrör, skjuta slangbella, stocksågning & luftgevärsskytte.

Lerduveskytte

Max 20 personer minimum 6 personer. 250 kr/person

Trekamp

6–10 personer: 310 kr/person
11–20 personer: 250 kr/person
21- personer: 190 kr/person

Femkamp

6–10 personer: 480 kr/person
11–20 personer: 440 kr/person
21- personer: 360 kr/person

Aktiviteter med VR-glasögon – TA STEGET IN I FRAMTIDEN

VR-glasögon

Våra VR-event är en ny form av företagsaktivitet där du tillsammans med dina kollegor får prova på att gå
in i en helt digital värld där endast fantasin sätter gränsen. Med företaget VR Stugan erbjuder vi den moderna konferensaktiviteten och skräddarsyr upplevelsen efter era önskemål. Vi har över 1000 upplevelser och spel, det finns något för alla! Allt från att gå på havets botten till att slåss mot elaka robotar i yttre rymden, utmana kollegorna i skidåkning eller varför inte se vem som är bäst på att trumma i takt till musik!? Vi kan garantera att detta kommer bidra till mycket skratt, många minnen. Aktiviteten är väldigt uppskattat av såväl deltagare som
åskådare.

Det följer alltid med 1 personal per station och varje station kan hantera upp till 10 personer beroende på eventform. Vi har en dedikerad racingstation där vi tar med ratt, pedaler och racingstol! Fråga oss så sätter vi ihop ett event helt efter era önskemål!

5 740 kr för grupp om 4 – 9 personer.
10 900 kr för grupp om 10 – 19 personer.
14 360 kr för grupp om 20 – 29 personer.
17 240 kr för grupp om 30+ deltagare.
priser angivna ex moms.

Speltid är 1,5 timme
Extra tid kan läggas till för 1 500 kr/timmen.

Vinprovning

Vinprovning i en vinkällare med ett glas rött vinVandra ner i källaren under de tunga slottsvalven och upplev känslan av många hundra år av Husbys historia. Där vi presenterar ett smakfullt vinsortiment. Upplev en vinprovning och tillsammans med vår sommelier få en guidning i vinets ädla värld. Paketet omfattar provning av fyra viner som sätts samman efter önskemål.
495 kr/person Minimum 8 personer.

Varför inte uppgradera er vinprovning med en charkbricka, fylld av lokala delikatesser från det Östgötska smakriket? Det passar även bra att boka den som en förrätt.
125 kr/person

Brännvinsbord

Personer samladeför brännvinsprovning i en mysig källareBrännvinsbordet, med inspiration från det sena 1700-talet, är en förnimmelse av fornstora dagar. Inled er måltid som en äkta Carl Michael Bellman och samlas i festlig stämning i vår salong eller vinkällare. Brännvin och öl ingår i brännvinsbordet (1 öl 33 cl & 1 snaps 4 cl per person).
395 kr/person ,Minimum 8 personer.

Paddla kajak i ett av Sveriges bästa områden

Kajakpaddling i skärgårdenKombinera er vistelse med träning, naturupplevelse & mindfulness. Paddla havskajak i ett skyddad område med utgång från Husby Säteri. Paddla vidare ut i Arkösund, S:t Anna skärgård eller ut på Göta kanal. Paddla med eller utan guide. Vi har runt 60 kajaker att tillgå av olika modeller med plats för både 1 till 2 personer och även SUP board. All säkerhetsutrustning ingår.

Kombinera er paddling med aktivitet även på land med löpning, cykling och/eller med ett yogapass ute i naturen. Njut av vår vackra skärgård. Våra kockar knåpar ihop något gott till fikakorgen. En perfekt aktivitet för företag som såväl privatpersoner. Vi skräddarsyr ett helhetsupplägg som passar just Ert sällskap. Priser enligt nedan omfattar 2-3 h paddling.

2-8 personer 695 kr/person, 1 000 kr tillkommer för guide.
Från 9 personer 575 kr/person inklusive guide.

Musikquiz

Vi erbjuder ett fartfyllt musikquiz med live artist! Samarbeta i grupp och tävla mot varandra. Vad kan vara mer teambildande?

Pris för musikquiz från 6900 kr

Livemusik

En man spelar akustisk gitarrVarför inte låta musiken flöda fritt, där akustiska sensationer låter vägleda gästerna vid mingel i våra salonger och gemak? Vi erbjuder skräddarsydd underhållning.

Pris för underhållning efter förfrågan.

Yoga

Rulla ut yogamattan efter en hälsofrukostStarta dagen och väck kroppen med ett uppfriskande yogapass som stärker ditt välbefinnande. Yogan är stressreducerande och avslappnande och ni som konferensgrupp får ökat fokus och koncentration inför er arbetsdag.

375 kr/person i grupp om minst 10 personer

Cykeluthyrning

Cyklar för uthyrning på Husby SäteriPassa på att ta en avkopplande cykeltur och upptäck naturen runt slottet. Varför inte en tripp ner till havet för ett dopp? På Husby Säteri finns cyklar och cykelhjälmar till uthyrning.

75 kr per person inklusive cykelhjälm.

Bokningsförfrågan

Välkommen med din bokningsförfrågan om konferens hos oss! Använd gärna formuläret nedan så hör vi av oss inom kort för att bekräfta bokningen. Du kan även ringa 0121-347 00 eller mejla info@husbysateri.se så hjälper vi dig med din bokningsförfrågan och eventuella frågor.

    Önskemål om konferensen    Lerduveskytte & femkampVR-glasögonVinprovningBrännvinsbordKajakpaddlingMusikquizLivemusikYogaTrolleriCykel

    Företagsuppgifter


    Jag godkänner att Husby Säteri behandlar mina personuppgifter i enlighet med GDPR och webbplatsens integritetspolicy