Våra mötesrum

På Husby Säteri erbjuds mötesrum för konferensgäster upp till 100 personer. Med utsikt över Slätbakens vatten uppe i Slottets tredje våning inryms det grandiosa biblioteket, hörnkabinettet samt grupprummet. Biblioteksinredningen är en replika av den ursprungligt sena 1700-tals interiören och skapar en rofylld känsla. Tillsammans med konferenssalen Stallet och gula kabinettet i slottets entréplan, andas konferensrummen kunskap och vetgirighet. Här har människor under flera decennier reflekterat och samtalat – på samma sätt bjuder vi in konferensgrupper idag för liknande möten.

Biblioteket

Biblioteket rymmer 22 personer på långbord och 30 personer i skolsittning. Det finns tillgång till HDMI, VGA samt ljud. Wifi samt whiteboard.

Hörnkabinettet

Hörnkabinettet, med vacker utsikt över slottsparken rymmer 12 personer vid U-bordsformation. Lokalen har stor TV med HDMI och VGA. Kabinettet har även en whiteboard och givetvis Wifi.

Gula kabinettet

Gula Kabinettet erbjuder 14 platser vid ett runt u-format bord. Kabinettet är beläget i slottets entréplan med vackert ljusinsläpp. Rummet har stor TV med HDMI och VGA samt whiteboard och Wifi.

Stallet

Stallet är vår största konferenslokal med plats för upp till 100 personer vid skolsittning, belägen 1 trappa upp i den västra slottsflygeln. Salen har projektor med duk, ljud samt whiteboard och Wifi.