Logi & Paket

Våra hotellbyggnader Sörgården, Norrgården och Staten ligger inbäddade i grönska bara ett stenkast från slottet. 
Det är bokstavligen bara hundra meter mellan 1700-talet och 2000-talet. Efter en arbetsdag i slottsmiljö med traditioner tillbaka i tiden får du en välbehövlig vila i våra moderna hotellrum byggda på 2000-talet. Rummen i hotellbyggnaderna är smakfullt inredda i ljusa färger. TV finns på varje rum i Sörgården och Norrgården. I Staten kan man sitta ner en stund i det gemensamma TV-rummet.

Golfweekend

Välkommen att bo på anrika Husby Säteri anno 1795. Här bor du i närheten av tre golfbanor: Söderköping Golfklubb Hylinge & Klinga samt Bråvikens Golfklubb utanför Norrköping. Alla tre med 27 hål i en grönskande oas. Njut av en fantastisk golfvistelse på banan, varpå ni anländer till Husby Säteri för en gastronomisk upplevelse i stora matsalen. Läs mer genom att klicka på bilden ovan!

Historisk måltidsresa

Upplev en unik måltidsresa i fantastisk slottsmiljö! Känn historiens vingslag - välkomna till en förnämlig vistelse på anrika Husby Säteri, anno 1795, vacker beläget vid Slätbakens blanka vatten. Läs mer genom att klicka på bilden ovan!

Slottsweekend

Känn historiens vingslag. Välkomna till en förnämlig vistelse på anrika Husby Säteri, anno 1795, vacker beläget vid Slätbakens blanka vatten. Vandra i parken eller bara njuta av de vackra salongerna i sengustavianska utförande. Genomför en dagsutflykt till vackra Söderköping, strosa i den pittoreska staden och njut av en glass vid Göta Kanal samtidigt som båtarna långsamt slussar förbi. Läs mer genom att klicka på bilden ovan!