Gastronomisk Filosofi

Erika Ryman,
Köksmästare

"Med passion för matlagning med råvaran i fokus"

Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar och dess utbud. Veckans à la carte meny presenteras utifrån vad vi finner i vårt skafferi. Bland våra specialiteter kan nämnas gös från Slätbaken, vilt från eget hägn, hängmörad entrecote från Ugglarps, charkuterier från Wadstens chark och grönsaker och örter från vår köksträdgård. Vårt kök lägger ner enormt engagemang i matlagningen för våra gästers belåtenhet.





Sommelier & Hovmästare

"Hög servicekvalitet med helhetskänsla & bästa omtanke för mina gäster"

Vinlistan på Husby Säteri erbjuder ett exklusivt sortiment av viner från både klassiska och moderna distrikt. Till matsalsmenyerna kombinerar vår sommelier unika vinpaket som ständigt anpassas till det vi serverar. Vi har med stor glädje möjligheten att välkomna gäster ner till de dunkla källarvalven för att tillsammans med oss skräddarsy er vinlista för kvällen, källaren möjliggör vinprovningar för sällskap upp till 20 personer.