Gastronomi

Sommarens a la carté & våffelcafé

Till sommaren öppnar vi upp sommarens a la carté och nyheten för i år, våfflor och bubbel. Klicka in på bilden för mer information.

Naturens skafferi

Alldeles runt knuten har vi ett prunkande trädgårdsland till förfogande och hjortar som betar i våra hägn.

Vinkällaren

I slottets källarvalv finner ni vår stämningsfulla vinkällare där vi kan ta emot sällskap på upp till 20 personer. Här finns möjlighet för såväl privata tillställningar som konfererande gäster att njuta av ett rustikt uppdukat brännvinsbord eller olika slags dryckesprovningar, och vi hjälper er gärna att skräddarsy er upplevelse vid förfrågan.

Afternoon Tea

I höst fortsätter vi med vårat uppskattade Afternoon tea, Njut av bakverk, läckra sandwiches, iskall lemonad och rykande hett te i en anrik slottsmiljö.

Erika & Julia

"Med passion för matlagning med råvaran i fokus"

Köket drivs av vår köksmästare Erika tillsammans med sous chef Julia. Båda har tagit examen vid Grythyttan, kulinarisk kock och måltidskreatör. Menyn på Husby Säteri ändras likt naturens skiftningar och dess utbud, Vårt kök lägger ner enorm glädje och engagemang i matlagningen för våra gästers belåtenhet.

Sussi & Madeleine

"Hög servicekvalitet med helhetskänsla & bästa omtanke för våra gäster"

I servisen arbetar Sussi och Madeleine sida vid sida. Ett positivt bemötande möter dig redan i dörren, att ge service med det lilla extra är en självklarhet.